Sunday, November 8, 2015

Miehitetyillä alueillamme ja historiallisessa Suur-Suomessa eli Äänislinnassa vierailleena 1992-93 voinen lohdutuksesi kertoa että ortodoksikarjalaiset nimesivät vastavuoroisesti suomalaiset tsuhnat ruotseiksi ;) aiempien uskonsotien mukaan. Rossija, Russia, Ryssland niin mitä tuo Ryssälä maa on ja mitä se edustaa muuta kuin valtavan isoa kusetusta ja keskitysleiriä mihin on koottu yli 150 eri kansallisuutta?


Ryssätermeistä ja ryssittelystä: Miehitetyillä alueillamme ja historiallisessa Suur-Suomessa eli Äänislinnassa vierailleena 1992-93 voinen lohdutuksesi kertoa että ortodoksikarjalaiset nimesivät vastavuoroisesti suomalaiset tsuhnat ruotseiksi ;) aiempien uskonsotien mukaan. Rossija, Russia, Ryssland niin mitä tuo Ryssälä maa on ja mitä se edustaa muuta kuin valtavan isoa kusetusta ja keskitysleiriä mihin on koottu yli 150 eri kansallisuutta?

Seppo Lehto 9.11.2015 Tampere Viinikan kirkko hakaristikirkkomme: Suomi suomalaisille! Lapsipakolaisista joita paapotaan keskuudessamme: VMP = Vittu mitä paskaa:
----------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------