Wednesday, March 4, 2015

Markus Jansson - Viimeisin demlarottien vainon kohde: Olen pahoillani olet nyt sillä samalla via dolorosa tiellä millä minua muilutettiin 2004-2011 vankeuteen saakka, vainonsa jatkuu 20 vuoden ulosottona minua vastaan rikkoneille viranomaisnilkeille ymv:lle julkisuuden henkilöille

Markus Jansson demlarottien vainon kohteena


Olen pahoillani olet nyt sillä samalla via dolorosa tiellä millä minua muilutettiin 2004-2011 vankeuteen saakka, vainonsa jatkuu 20 vuoden ulosottona minua vastaan rikkoneille viranomaisnilkeille ymv:lle julkisuuden henkilöille  

Todistajista todisteista ei välitetä jos ne kertovat kertomasi todeksi. Vastapuolen valheet ovat aina totta, vaikkei todistajia tmv mikä asian todistaisi.

Ilmeisesti muutaman kusipää viranomaisen jihadistien tekemä halal-teurastus, kuten ovat jihadistit tehneet koptikristityille ymv:lle Syyriassa Egyptissä, Irakissa, Pakistanissa jne. saattaisi saada loput demla-apinat ja demlarotat heräämään kun on oma henki plöysällä? .. Vai oletammeko liikoja keskuuteemme tulleista kansakunnan pettureiden ajatuksenjuoksusta?

Demla r.y:n tunnetuimpia lakimiehiä mm tarja halonen, mika illman etc


Itseenikin oli kohdistettu viimeksi vuodenvaihteessa tappouhkauksia siinä samalla kuin Jussi Halla-ahoon ja muihin kaltaisiimme, sain niistä tiedon Jussi Halla-ahon fb:n kautta. 

Mitä tekee supo? Kiistää ettei Suomeen ja suomalaisiin kohdistu uhkaa. 

Saatanan verikulliset ja verivittuiset nilkit, nämä virkarikolliset taikamatolla kaaban kiveä kumartavat viranomaiset saisi hukuttaa kolera-altaaseen, ovat pelkkiä putinisteja ja jihadistien kyrvänlutkuttajia supoa, syyttäjiä ja poliisia myöden. Punamedia se ei ansaitse muuta kuin sen minkä kristityt lähi-idässä ins allah. = Päät lepäämään rinnalle asiallisesti kuten jihadisteilla on tapana toimia.

Seppo Lehto islam- ja maahanmuuttokriitikko

Seppo Lehto suomalainen kalterijääkäri jonka viitoittamalla tiellä on nyt helppo lasettaa muita vastaavan vainon tielle

Monttu auki arvon demlaluteet täältä tulee paskaa monttunne täyteen kuten arvon esikuvallenne stalinille:PS: Oheisessa kuvassa paskaa Stalinin patsaan suuhun / monttuunsa kuten kommarimedian = punamedian ylen, mtv3:n, sekä muiden kaltaistensa kuten eduskunnnan lieron kieron puhemies eero heinäluoman kita täyteen.

Ihmetellä sopii miksi timo soini lähti eero heinäluoman valheen kelkkaan syksyllä 2013 Seppo Lehdon eduskuntavierailun jälkeen?

------------------------------------------------------------

Viite: Markus Janssonin viimeisin blogikirjoitus:

Kopioin tähän olettaen ettei Markus pahastu viestinsä eteenpäinjulkaisusta eri blogialustalla?

Tuossa suora linkki ja alla oheinen blogikirjoituksensa jos bloginsa tuhotaan:

http://markusjansson.blogspot.fi/2015/03/linkki-netissa-haram-tappouhkaukset.html


--------------------------------------------------------------------------------

4. MAALISKUUTA 2015


Linkki netissä haram - tappouhkaukset netissä halal?!?

Sain tänään kaksi kirjettä Suomen kalifaatin viranomaisilta. Toisessa oli kutsu saapua taas kerran poliisikuulusteluihinlinkkikiihotusjuttuni vuoksi (kieltäydyin menemästä aiemmin ja kieltäydyn tästäkin). Toisessa oli Helsingin syyttäjänviraston päätös jättää tutkimatta minuun kohdistuneet lukuisat ählämien tappouhkaukset. Voitte lukea itse kirjelmät täältä, en ala niitä tähän sanasta sanaan kopioimaan.

Eli, Suomen viranomaisten mielestä se, että postaa nettiin linkin on rikos, jota pitää ehdottomasti tutkia ja kaivaa tekijä esille vaikka kiven kolosta - mutta suorien ja uskottavien tappouhkauksien jakaminen netissä tietylle henkilölle ei ole rikos, jolle pitäisi tehdä mitään.

Mitä vittua?

Mitä vitun vittua häh?

En ole vuosikausiin enää luottanut suomalaisiin viranomaisiin, oikeusjärjestelmään, enkä varsinkaan poliiseihin pätkän vertaa. Tämä oli silti jopa minullekin järkytys. Suomalainen viranomaiskoneisto ja "oikeus"valtio on todellakin NÄIN kertakaikkisen mätä. Aivan mielipuolinen. Sairas. Irvokas. Kaiken järjen ja kohtuuden vastainen.

Yksikään selkopäinen ihminen ei voi mitenkään loogisesti perustella, että uskottavien tappouhkauksien lateleminen on ok - mutta linkin jakaminen on rikos. Ei yksikään. Kuitenkin koko suomalainen viranomaiskoneisto poliiseista oikeuslaitokseen saakka on täsmälleen tätä mieltä.

Taustalla vaikuttaa varmasti myös ns. muslimien perseennuolentakomponentti, eli näille saastaisille elukoille sallitaan aivan kaikki ilman, että se olisi rikos - mutta jos kantaväestöön kuuluva edes ajattelee rikosta niin viranomaiset käyvät voimalla kimppuun ja lynkkaavat! Sanomattakin lienee selvää, että mikäli oikeusjärjestelmä ja viranomaiskoneisto toimisi, niin näinhän ei tietenkään olisi asian laita. Mutta kun ei toimi ja on asian laita.

Kannattaa muuten myös muistaa tuosta ns. linkkikiihotusjutustani, että SIINÄKIN poliisi toimii täysin epätasa-arvoisesti ja minua vainoten: Poliisi haluaa kuulustella ja epäillä rikoksesta VAIN MINUA, vaikka täsmälleen samat linkit on jaettu kymmenien muidenkin ihmisten toimesta ja nämä linkit olen myös poliisille toimittanutkin! Tämäkin vielä! Ajatelkaa nyt hieman tätä mielipuolisuutta!

 • Muslimit laittavat nettiin tappouhkauksia minulle - ei rikosta, ei tutkita, ei kuulustella ketään.
 • Kymmenet muut ihmiset laittavat nettiin linkin kiihottavaan kirjoitukseen - ei rikosta, ei tutkita, ei kuulustella ketään.
 • Minä laitan täsmälleen saman linkin täsmälleen samaan kiihottavaan kirjoitukseen - ilmiselvä rikos, tutkitaan ja minua koetetaan saada poliisikuulusteluihin!
Mitä vittua? Mitä vitun vitun vitun vittua?!?

Miksi poliisi vainoaa vain minua? Miksi poliisi ignoroi vain minuun kohdistuvat tappouhkaukset? Miksi poliisi keskittyy vain minun tekemiini tekoihin? Miksi kukaan muu ei saa paskaa niskaansa samoista asioista kuin mistä minä saan paskaa niskaani?!?

Mitä vittua? Oikeasti, ei helvetti, tämä on niin mielipuolista ja niin yksiselitteisen väärin, että...!?!


Suomalaiset viranomaiset ja oikeuslaitoksen edustajat eivät ansaitse minusta mitään muuta kuin viennin hiekkakuopan reunalle ja teloittamisen. Jokainen. Ilman ainuttakaan poikkeusta, ilman armoa, ilman sääliä. Yksikään selkopäinen, moraalisesti jonkinlaista selkärankaa omaava ihminen ei näet voi työskennellä ko. puljuissa, jotka näin mielipuolisesti toimivat. Näin ollen jokainen, joka niissä toimii, on aivan samanlainen paskanahkainen mielipuolinen fasistisika, kuin esimerkiksi nämä päätökset tehneet viranomaiset ovat.

Nyt minun kohdallani on menty ns. viimeisen linjan ylitse. Tämä on viimeinen pisara. Tästä ei ole enää paluuta eikä muuta, kuin tasan tarkkaan yksi suunta ja se on kaikki toimenpiteet, joilla näille kusipäille virkamiehille ja heidän lakeijoilleen pyritään takaamaan mahdollisimman kusiset oltavat ja mieluiten hengenlähtö. Jokaiselle. Suosittelenkin kaikkia, jotka omaa henkeään arvostavat ja näissä paikoissa työskentelevät, lopettamaan työnsä pikaisesti. Minun silmissäni yhdelläkään teistä ei ole enää edes ihmisarvoa, koska te ette ole valmiita muille ihmisille ihmisarvoa sallimaan. Älkää odottako kohtuutta, koska te ette ole sitä valmiita muillekaan antamaan. Älkää odottako armoa, koska te ette sitä ole valmiita muillekaan antamaan. Oikeutta, sitä sen sijaan teille on jaossa, oman käden oikeutta näet, sillä todellista oikeutta te ette osaa jakaa.

Huomatkaa muuten, että koska meillä on jo kerran päätös siitä, että tappouhkauksien jakeleminen netissä ei ole kerran rikos, niin kaiken järjen mukaanhan mikään, mitä minä tuossa edelläkään sanoin, ei kerta kaikkiaan voi olla rikos! Huppista keikkaa. Vituttaako, arvoisat viranomaiset? Ainiin, eihän laki tietenkään ole kaikille sama ja logiikkaa ei meidän oikeusjärjestelmästä löydy, kyllähän minä sen tiedän, mutta minulle em. heitoista seuraavat paskat ovat vain lisätodiste teidän mielipuolisuudestanne ja oikeusmurhavaltiosta, jossa me elämme.


Tein huvin ja vittuilun vuoksi valituksen asiasta kyseiselle kusipää-aivoiselle muslimien kullia imevälle kihlakunnansyyttäjälle, Sami Atermalle. Se ei tietenkään tule johtamaan mihinkään, mutta ettepä voi ruikuttaa, etten ole mokomaa tehnyt. Vassokuu. Levittäkää laajalti ja alkakaa itse kukin aseistautua ja varustautua. Muuta keinoa tässä maassa ei ole enää oikeutta saada, kuin oman käden oikeus ja kaikki viranomaiset, jotka siihen tielle asettuvat, saakoot mitä ansaitsevat, eli hengenlähdön.

Nyt riittää!

Helsingin syyttäjänvirasto                                                 VALITUS / KORJAUSPYYNTÖ
Osasto 1                                                                              Asianumero E 15/1565
PL 318
00181 Helsinki
Kihlakunnansyyttäjä Sami Aterma


Sain teiltä 25.2.2015 päivätyn kirjeen, jossa ilmoitatte minuun kohdistuneiden laittomien uhkauksien tutkinnan lopettamisesta. Kirjeenne sisälsi niin monia yksiselitteisiä valheita, joilla perustelette tutkinnan lopettamista, että katson, että teidän olisi oman ammattipätevyytenne ja julkisen kuvanne kannalta syytä paneutua niihin ja palauttaa asian käsittely poliisille. 1. ”Vähäisyysperiaate”
  Mielenkiintoinen termi. Teidän mielestänne lukuiset tappouhkaukset uskontokunnan edustajilta, uskonnollisessa asiassa, jonka perusteella on jatkuvasti tapettu kyseisen uskontokunnan edustajien toimesta Euroopassakin lukuisia minunlaisiani ihmisiä, on jotenkin ”vähäinen” tai ”ei uskottava”. Olivatko Theo van Goghia, Lars Vilksiä, Stéphane Charbonnieria, Elsa Cayatia ja muita vastaavia henkilöitä kohtaan esitetyt vastaavat tappouhkaukset myöskin teistä ”vähäisiä” tai ”ei uskottavia”? Minusta muslimien islamin nimissä ja islamiin liittyvät tappouhkaukset ovat hyvinkin uskottavia ja vaarallisia.
 2. ”Minun Facebook-profiiliini laittama kuva”
  Yritätte vakavissanne siis esittää, että jos ihminen itse jotenkin ”aiheuttaa” sen, että häntä uhataan, kyseisestä uhasta ei tarvitse välittää. Tiedoksenne asia, jonka jokainen normaalijärjellä varustettu ihminen tajuaisi ilman sanomistakin: AINA jokin asia, jonka joku tekee, ”aiheuttaa” sen, että tappouhkauksia ladellaan ja myöhemmin laitetaan toimeen. Minä en ainakaan ole tietoinen yhdestäkään tapauksesta koko ihmiskunnan historian saatossa, että tappouhkauksen kohde ei olisi jotenkin teoriassa ”aiheuttanut” tappouhkauksia itselleen tekemällä ”jotakin”, joka jollakin tavalla ”provosoi” jotakuta. Oli kyseessä sitten nakkikioskijonossa seisominen, vääränlaisen paidan pitäminen päällä tai kuvan julkaiseminen. Siltikin niistä on tutkinnat tehty, syytteet nostettu ja tuomiot annettu. Älkää siis esittäkö täysin idioottia, jos ette sellainen oikeasti ole.
 3. "Tulkinnanvaraisia uhkauksia”
  Mielenkiintoinen käsitys mm. seuraavista lauseista:”...rupeen jakaa sun kuvaa mun frendeille...älä ihmettele jos sun kimppuun hyökätään...” ja ”...teit kaikkii kristittyi pitäis tappaa...vittu mä näkisin sut mä tappaisin kokonaan sua...”. Miten näitä sitten pitäisi tulkita, jos ei tappouhkauksiksi, voisitteko valaista käsityksiänne? Miltäpä teistä itsestänne tuntuisi, jos minä sanoisin vaikkapa teille tai teidän perheenjäsenillenne vastaavalla tavalla? Olisiko sekin vain ”tulkinnanvaraisia uhkauksia”, eli enkö saisi syytettä niistä? Kerro ihmeessä, etenkin tämä kohta minua kiinnostaa suunnattomasti! Jos todellakin edellä mainittujen asioiden sanominen (jätän kokonaan Zmnako Islamin horinat mainitsematta, koska en oikeasti jaksa lähteä niitä tähän aukikirjoittamaan) on kovin tulkinnanvaraista, niin sehän tarkoittaa sitten, että myös esimerkiksi minä voin niitä käyttää myös esimerkiksi muslimeja tai sinua kohtaan ilman pelkoa rikosoikeudellisesta vastuusta. Onko todella näin – vai onko suomalainen oikeusjärjestelmä niin totaalisti islamisoitunut ja dhimmiytynyt, että muslimeilta sallitaan mikä tahansa paska ja mielipuolisuus ilman, että sitä pidetään rikoksena (vaikka ei-muslimit ovat samoja tekoja tekemällä heti tuomiolla)?
 4. ”On varsin epätodennäköistä, että henkilöt tulevat kohtaamaan toisiaan”
  Tiedoksenne, että nämä kyseiset henkilöt penkovat aktiivisesti yhteystietojani joka puolelta ja nimenomaisesti ovat ilmoittaneet selvittävänsä, missä minä asun ja tulevan tänne. Kyse ei ole mistään ohimennen heitetystä läpästä, vaan aivan selvästi toteamuksesta, että minun tietojani pengotaan ja minun olinpaikkani selvitetään. En ala tähän referoimaan enempää, lukekaa sieltä asiakirjoista mitä esim. tämä ”Beksu” on sanonut niin kyllä se sieltä selviää.
 5. ”Asianomistaja on ilmoittanut, että hänellä on turvakielto”
  En tiedä, mistä tämä käsitys on tullut, mutta minulla EI OLE turvakieltoa voimassa nyt, eikä varsinkaan ollut voimassa silloin, kun nämä rauhan- ja lapsirakkauden uskonnon edustajat alkoivat minulle tappouhkauksia jaella. Tämä on yksiselitteisesti valhe. Sinällään se on irrelevanttiakin, koska ei uhkaus muutu ei-uhkaukseksi turvakiellon olemassaolon tai olemattomuuden vuoksi.
 6. ”Kokonaisuutena vähäinen”
  Mielenkiintoista, että samaan aikaan Suomen poliisilaitos tutkii minua ”kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan” (kuulustelukutsu tuli taas postitse), koska jaon netissä erään linkin nettikirjoitukseeni, joka sisälsi ”kiihottavaa materiaalia”. Eli te, ihan pokkana, vakavalla naamalla ja ilmeisesti raittiina ja vailla vakavaa psykoosidiagnoosia, esitätte, että NETTILINKIN kirjoittaminen on vakava rikos, josta pitää ihmistä jahdata, mutta TAPPOUHKAUS on ”vähäinen teko”. Siis mitä vittua? Oikeasti, oletteko se selvin päin siellä? Oletteko te käynyt koskaan psykiatrin juttusilla, koska teidän todellisuudentajussanne tuntuu selvästi olevan aika helvetisti pielessä? Te tunnutte olevan suoraan sanottuna aivan seinähullu. Teidän mielestä nettilinkki = vakava rikos, mutta tappouhkaus = vähäinen teko!!! Onko todella näin – vai onko suomalainen oikeusjärjestelmä niin totaalisti islamisoitunut ja dhimmiytynyt, että muslimeilta sallitaan mikä tahansa paska ja mielipuolisuus ilman, että sitä pidetään rikoksena (vaikka ei-muslimit ovat samoja tekoja tekemällä heti tuomiolla)?
 7. ”Asiassa tulisi todennäköisesti lähettää oikeusapupyyntö Yhdysvaltoihin...jotta voitaisiin selvittää profiilin luojien henkilöllisyys”
  Ensinnäkin, tämä väitteenne on aivan täyttä hevonpaskaa. Totaalista valhetta. MINÄ OLEN ANTANUT KYSEISTEN UHKAAJIEN TARKAT YHTEYSTIEDOT POLIISILLE ja etenkin tämän ”Beksun” kohdalta osoitteenkin, josta asiaa voidaan selvittää helposti (Ravintola Road House). Toiseksi, kyseisten profiilien tekijöiden henkilöllisyyttä voidaan selvittää myös Facebookin Irlannin puljun kautta, kuten sivulla https://www.facebook.com/policy.php selvästi todetaan. Kolmanneksi, EVVK, sitten te teette kyseiset pyynnöt ja pistätte ne matkaan, jos ette uskalla muuten ko. henkilöitä kuulusteluihin hakea tai selvitellä heidän henkilöllisyyttään.
 8. ”...eikä tärkeä yleinen tai yksityinen etu vaadi syytteen nostamista”
  Muslimien jakelemat tappouhkaukset ja toteuttamat murhat heidän uskontonsa ”loukkaamisesta” eivät teistä ole ”yleistä etua”? Minun tappouhkailut ja minun murhaamiseni ei ole ”tärkeätä yksityistä etua”? Oletteko humalassa vaiko mielenvikainen, vaiko sekä- että? Saanko minä jaella muslimeille tappouhkauksia ilman, että ”yleinen etu” vaatisi minun pistämistä rikosoikeudelliseen vastuuseen? Vai onko taas niin, että muslimeille on aivan eri säännöt ja lait kuin meillä kantasuomalaisille?
Kuten edellä olevista esimerkeistä hyvin näette, perusteenne tutkinnan lopettamisesta ovat naurettavan heikot. Odotan, että määräätte tutkinnan jatkettavaksi tai vaihtoehtoisesti myönnätte mm. minulle vapaat oikeudet ladella tappouhkauksia esimerkiksi teille, muslimeille, jne. jos kerran ”moisesta ei tarvitse välittää paskan vertaa”.

Markus Jansson


-----------------------------------

http://kalterijaakari.blogspot.fi/


-----------------

Keskuuteemme tulleen henkisen sairauden eli mamutus- ja islamisaatioittamismädän ilmenemismuotoja ja vastaiskuja kuvatiedostoina:


Vastaiskun paikka on toki aina mädätykselle Seppo Lehto tapaan:


Sillä paskaa mamutuksen ja islamisaation puolesta tulee ovista ja seinistä jopa hallituksen jäseniltä ohessa Laura Rädyn lausunto:


Ohessa osanottoni Tanskassa tapahtuneeseen islamistien tekemiin murhaiskuihin:


Ohessa Mikko Hamusen levittämä Seppo of Finland postimerkki vastaiskuna Tom of Finland postimerkkeihin

Se on moro ja Heil! sun heiluvilles, toivottavasti hirressä heiluu vladimir putin paviaanikoira Kremlistä lähiaikoina sotarikoksistaan eri kansoja kohtaan ja hyökkäyssodistaan mm vaaleilla valittujen itsenäisten valtioiden tuhontana: Tsetsenia, Georgia, Ukraina ....


Vladimir Putin to hung as soon as possible Baboondog Putin die as soon as possible!Taistelu kommarijuutalaisvalheita  ja isovenäläisiä putinisteja vastaan on syytä käydä loppuun saakka. Ohessa USA:n suuren laman muistomitali vuodelta 1932 hakaristi ja daavidin tähti yhdessä viitoittaen onnea ja menestystäYhteinen vetoomuksemme Ukrainan ja Georgian kanssa:


----------------------------------------------------------

http://kalterijaakari.blogspot.fi/

--------------------------------------

No comments:

Post a Comment